Wednesday, October 26, 2011

حکم سه سال حبس فریدون صیدی راد تایید شد حکم سه سال حبس فریدون صیدی راد تایید شد

Freydoun_seydinejad

حکم سه سال حبس فریدون صیدی راد تایید شد

فریدون صیدی راد صاحب وبلاگ انقلاب سبز اراک و از اعضای فعال ستاد انتخاباتی مهدی کروبی در روز دهم اسفند ماه سال ۸۹ در تهران بازداشت شد.

وی به مدت ۴۳ روز در سلول انفرادی بند دو الف متعلق به سپاه پاسداران نگهداری و سپس به بند ۳۵۰ اوین منتقل شد.

پس از چند ماه بلاتکلیفی سرانجام دادگاه وی در مرداد ماه سال جاری در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه تشکیل شد.

وی در این دادگاه به تحمل سه سال حبس تعزیری به اتهام تبلیغ علیه نظام و شرکت در تشییع جنازه ایت الله منتظری و تجمع اعتراضی عاشورا در اراک محکوم شد

گفتنی ست : صیدی راد در وبلاگ انقلاب سبز اراک به اخبار مربوط به بازداشت فعالین سیاسی استان مرکزی و تجمعات اعتراضی دانشجویان پرداخته . و مهم ترین فعالیت وی پوشش اخبار کارگری و اعتصابات کارگران در اراک بوده است .

فریدون صیدی راد از دهم اسفند ماه سال گذشته تا کنون به مدت ۸ ماه است که بدون امکان استفاده از مرخصی در زندان اوین به سر می برد.و حکم سه سال حبس تعزیری وی پس از ۴ ماه عینا در شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر تایید شده است

حج برای جعفری دولت آبادی؛ محرومیت یک ماهه از ملاقات حضوری برای زندانیان سیاسی

316341_290351560989813_1982727

محرومیت یک ماهه از ملاقات حضوری برای زندانیان سیاسی به دلیل "سفر دادستان به حج"

محرومیت یک ماهه از ملاقات حضوری برای زندانیان سیاسی به دلیل "سفر دادستان به حج"

 

ملاقات حضوری همه زندانیان سیاسی با خانواده هایشان به دلیل سفر حج دادستان تهران، محمود جعفری دولت آبادی لغو شده است. او در سفر حج خود، بار این ظلم بزرگ را در حالی به دوش

 

 خواهد کشید که قرار است در کنار حاجیانی به طواف و سعی بپردازد که از همه‌ی افراد دور و نزدیک حلالیت طلبیده اند تا بتوانند سبکبار رو در روی خانه خدا بایستند؛ اما آقای دادستان، 


ظاهرا ظلم و حق کشی را گناه نمی‌داند.

 

زندانیان سیاسی را آزاد کنید / طراح: دوست سبز

Zendani_siasi_zendan350khordad

جای تو را
متن نوشته ام
برای خالی روزنامه ها
بخوان...
دلتنگی چاپ هر روز
زندان شماره ۳۵۰!

شعراز زنده یاد نهال سحابی

بابا آب داد.......!!!!!!!! بابا نان داد.........!!!!!!!!!!

315932_261007320612289_1000010

Tuesday, October 25, 2011

حکم اعدام سعید ملک پور برای بار دوم ابلاغ شد

Saeed_malekpour

حکایت نخبه کشی همچنان ادامه دارد.

مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو ***** یادم ازکشته خویش آمدو هنگام درو

گفتم ای بخت بخسبیدی و خورشیددمید ***** گفت با اینهمه از سابقه نومید مشو 

گر روی پاک و مجرد چو مسیحا به فلک ***** از چراغ تو به خورشید رسد صد پرتو

Saturday, October 22, 2011

پوستر: برای احمد باطبی که سالهای سخت زندان را تحمل کرد و در مقابل دیکتاتور سر خم نکرد / طراح: محسن موسوی

Ahmad2

دکتر سعید ماسوری از تحصیل در زندان محروم شد دکتر سعید ماسوری از تحصیل در زندان محروم شد

Saeed_masori

دکتر سعید ماسوری از تحصیل در زندان محروم شد

 

دکتر سعید ماسوری، زندانی سیاسی محبوس در زندان رجایی شهر کرج که قریب به

۱۱ سال است در زندان به سر می برد، به تازگی از سوی مسئولان زندان از ادامه تحصیل در زندان نیز محروم شده است.

دکتر ماسوری از دی ماه سال ۱۳۷۹ که توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد تاکنون بدون حتی یک روز مرخصی در زندان به سر می برد.

 

مادر این زندانی سیاسی در گفتگو با گزارشگر هرانا می گوید که طی این مدت بارها از مسئولان درخواست مرخصی کردند منتها هیچ گاه درخواست های بی نتیجه بوده و کسی پاسخگوی ایشان نبوده است و حتی به تازگی ماموران اطلاعات به آن ها گفته اند که در این خصوص پیگیری نکند چرا که نتیجه ای در بر نخواهد داشت.

 

وی می افزاید که مسئولان حتی وعده داده بودند که پس از ۱۰ سال وی مجدد مشمول عفو خواهد شد اما این وعده هم محقق نشده است.

 

سعید ماسوری که در ابتدا به اعدام محکوم شده بود، پس عفو، با یک درجه تخفیف به حبس ابد محکوم شد.

 

وی با اشاره به اینکه آقای ماسوری در بند ۴ سالن ۱۲ زندان رجایی شهر کرج، در شرایط سختی محبوس است اشاره می کند که وی از ناحیه ی کمر دچار مشکلات حاد است و همین طور سال هاست که درد دندان دارد اما علی رغم اینکه هزینه های مربوطه را هم پرداخت کردند، مسئولان نسبت به درمان وی اقدامی به عمل نمی آورند.

 

وی هم چنین در پاسخ به سوال گزارشگر هرانا مبنی بر وضعیت روحی اش نیز می افزاید: "مگر تحمل زندان در چنین شرایطی و پس از ۱۰ سال روحیه را می تواند خوب نگه دارد؟ سعید تنها دلخوشی اش تلفن بود که آن را هم قطع کردند."

 

خانم ماسوری در ادامه یادآور می شود که از زمان انتقال فرزندش به بند امنیتی زندان رجایی شهر، امکان استفاده از تلفن نیز از وی سلب شده و به همراه دخترش مجبورند دو هفته یکبار از خرم آباد به تهران جهت ملاقات کابینی سفر کنند و پدر این زندانی سیاسی نیز به علت کسالت و ناراحتی های جسمی قادر به سفر و ملاقات با فرزندش نیست.

 

مادر این زندانی سیاسی در پایان اشاره می کند که آقای ماسوری پس از اینکه در زندان موفق به اخذ مدرک کارشناسی شد، مدتی ست از ادامه تحصیل نیز محروم شده است و آن ها علاوه بر اینکه مبلغ شهریه را پرداخت کرده اند اما مسئولان حتی اجازه ی دریافت کتاب را به وی نمی دهند.

 

این در حالیست که به گفته ی خانم ماسوری، چندین ماه است علاوه بر کتاب حتی برخی روزنامه های کثیرالانتشار که معمولا در زندان توزیع شده و در اختیار زندانیان قرار می گرفت هم ممنوع شده است.

COUNTING THE DAYS OF CONFINEMENT AND TORTURE OF KOUHYAR GOUDARZI

Kouhyar_goudarzi

    • COUNTING THE DAYS OF CONFINEMENT AND TORTURE

      83 days ago human rights activist Kouhyar Goudarzi was subjected to an enforced disappearance by Ministry of Intelligence agents, and, according to unofficial reports, he was allegedly taken to solitary confinement in Evin prison, stripped of all his basic rights, and placed under pressure to make false confessions.

      Iranian authorities still need to answer officially:

      Where is kouhyar goudarzi? 



Friday, October 21, 2011

مجموعه پوستر های دولت کودتا...

نامه ی بیش از هزار نفر از دانشجویان دانشگاه مازندران به شورای صنفی

در ادامه ی اعتراض های صنفی دانشجویان سراسر کشور، در اقدامی نادر نامه ای با امضای بیش از هزار نفر از دانشجویان دانشگاه مازندران  به شورای صنفی این دانشگاه تقدیم گردید.
به گزارش منابع دانشجویی از بابلسر در روز چهارشنبه ی هفته ی اخیر این نامه ی کوتاه در چهار برگ با امضای بیش از هزار نفر از دانشجویان به اعضای شورای صنفی داده شد.گفتنیست برخی از اعضای شورای صنفی و بسیج نیز این نامه را امضا نموده اند.
در اسفند سال 89 دانشجویان دانشگاه مازندران در اعتراض به کیفیت پایین غذای دانشگاه در سلف دست به اعتصاب غذا زده بودند که با حضور معاون دانشجویی و قول مساعد وی مبنی بر بهبود یافتن وضعیت غذا به اعتصاب خود پایان دادند.اما پس از چند ماه دوباره وعده های داده شده فراموش شد و کیفیت غذا به وضع قبلی برگشت.
علاوه بر کیفیت بد غذای خوابگاه و سلف دانشگاه، دلیل اصلی ای که دانشجویان را به نامه نگاری با شورای صنفی واداشت افزایش بیش از صد درصدی قیمت غذاهای سلف در ترم جاری می باشد بطوریکه مشکلات زیادی را بر دانشجویان، علی الخصوص کسانی که از استان های دورتر به دانشگاه مازندران امده اند تحمیل نموده است.درضمن دانشجویان در این نامه به قیمت اجناس و غذاهایی که در بوفه ی دانشگاه فروخته می شود نیز معترض بودند.
همچنین این گزارش می افزاید در هفته ی گذشته در غذای یکی از دانشجویان "کرم" دیده شد که باعث بروز تنش هایی در سلف دانشگاه گردید اما با حضور جمعی از اعضای بسیج -که از گرفتن فیلم توسط دانشجویان نیز جلوگیری می کردند- پس از دقایقی این اعتراض خودجوش پایان یافت.اما فیلمی کوتاه از غذای این دانشجو بسرعت در دانشگاه،اینترنت و شبکه های مجازی از طریق بولوتوث  وپخش سی دی منتشر شد.
این نامه با محوریت وضعیت بد غذای دانشگاه در حالی تقدیم شورای صنفی شده که هنوز مشکلات دیگر صنفی همچون برخورد نامناسب حراست با دانشجویان،تفکیک جنسیتی،مجوز ندادن به تشکل ها و نشریات مستقل و ... حل نشده باقی مانده است.
متن کامل این نامه و اسامی افرادی که ان را امضا نموده اند بشرح زیر می باشد:


با عرض سلام و خسته نباشید
 خدمت اعضای محترم شورای صنفی دانشگاه مازندران

 

همانطور که می دانید از ابتدای سال تحصیلی جاری نرخ غذاهای سلف دانشگاه و همچنین بوفه با افزایش غیر منتظره ای مواجه بوده است، به طوری که بسیاری از دانشجویان توانایی تقبل هزینه ی خورد و خوراکشان را ندارند.

لذا ما جمعی از دانشجویان دانشگاه مازندران ضمن ابراز نارضایتی نسبت به قیمت و کیفیت غذا از شما تقاضا داریم اعتراض ما را به گوش مسئولین ذی ربط رسانده و تغییرات لازم را اعمال نمایید.

 

 

                                                                                                                       با تشکر

 

 

آرمین تقی پور، مسعود فاضل زاده، حسین خالقی، لیلا بابایی، منیره صالحی، نصیرا فلاح، هانی شبابی، پیمان فضل، حدیثه طهماسبیان، فاطمه صوری، انیس عباسی، نوشین زبردست، راضیه میرمعصومی، آرزو مهدویان، زینب محمدی، فریبا صلاحی، سمیه ترجانی، سمیه عرب، سمیرا کربلایی پور، فائزه یزدانی، الناز ولی زاده، محدثه شفیعی، مونا باباخانی، پروین ابراهیمی، سمیه فروزنده، مهیا ابوالحسنی، سمیه کاظمی، سکینه میررضایی، حدیثه عباس زاده، زلیخا تیرنیتلی، فهیمه عنایتی، سیده مهدیسا خالقی، الهام رضاپور، آزاده حیدری، فاطمه گیلانی، مائده یزدان منش، الهام قاسمی، مهرآسا اندی، فاطمه منتظری، مریم ملکی، مائده خنکدار سنگدهی، آزاده درخشان فر، سیده سحر یعقوبی، مرجان مقصودی، ناهید قمی، شیدا خزائی، فاطمه رضوی، فائزه احسانی، مریم حمیدی، هنگامه رضوی، مهرداد مهدی پور، نیما حکیمی، مریم جعفری، مصطفی رضایی، علی آزادبخت، فائقه باکویی، خدیجه نسرین خلری، سعیده شریف نژاد، آزاده خدابخشی، صغری حسن زاده، مریم نجفی، خسرو یوسفی، حمیدرضا رمضانی پور، کسری یوشیمن، پوریا کبیرکوهی، یاسر قاسمیان، موسی عرب، روزبه رحمان نسب، امین دیم کار، مرضیه محمودی، نرجس رحیمی، مریم صفایی، هانی موسی زاده، مهنا سمیعی، غفار افضلی، مهرزاد ابراهیم نژاد، رضا احمدی، علی حسینی، نرگس موذنی، مهشید ابراهیمی، اباذر کیانمهر، رضا ابراهیمی کلاریجانی، یونس رمضانی، حسین حسین پور، ابوالفضل فلاحی، سید رضا موسوی، رضی حسن نتاج، فرید حسن نتاج، میثم امیرعلیزاده، بابک کشوری، میر محمد محمودی، علی میرزا مومن، مهدی احمدیان، نگار هاشمی، مینا کاظمیان، مائده نوریان، فاطمه داوودی، مبینا قلی نژاد، مرضیه شجاعی، عرفان اصغری، علی اسفندیاری، مجتبی معصومی، سلمان سلامی کناری، سلمان برهانی، رضا سلیمی، قربان غراوی، ماکان موسوی، احمد نیکبخت، مجید رستمی، علی تیرم، مرتضی سالاری، پویا علیزاده، هادی دل روز، ایمان تیموری، عبدالغفار شیرمحمدی، اکرم عمید، مریم هاشمی، نسیم رضوانی، مریم مامی زاده، عیسی فرهادی، مبین ترجانی، مهدی شکوهی،فرزاد حسینی، ساناز ملک زاده، مهدیس استاد زاده، سحر بهمنی، فریده خلیلیان نژاد، المیرا حاجی نژاد؛ غزاله شمالی، روجا ادهمی، سمیرا عالبی، طاهره مهدوی، محبوبه میرزایی، آذین اکبرنیا، شیوا ولی پور گرزین، مینا نورزاده، فاطمه اسماعیل تبار، زهرا اصحابی، فاطمه رمضان پور، فاطمه نوروزی، مریم مهدی پور، فاطمه براری، سپیده زمانی، مهری نباتیان، ژینو پرویزی، فاطمه علی تبار، الهه کاظمی، زهرا سلامتی، میترا عروه، لیلا احمدی، نسترن تقوی، مریم فتاح زاده، فاطمه مهدی زده، فائزه پورذوالفقار، سپیده هدایتی، هانیه طالبی، زینب توحیدی، زینب شکری، سحر حبیبی، مهسا حسینی، نگین محکم کار، شکوه سدیدی، المیرا پرویزی، معصومه صالح، قمر شکری، الهام اکبری، فاطمه اسدی، کوثر طاهری زاده، زهرا عابدپور، ولی قربانی اصل، سیده مریم موسوی، مریم پسته، فریبا حمامی، فاطمه ایمانی، فاطمه حسین زاده، مریم هاشمی، نسیم رضوانی، پوران دهمی، سودابه لاریجانی، زهرا جبارزاده راستخواه، مونا جوادیان، فائزه باباخانی، فرحناز وخشور، ندا عشایری، شیوا راستگو، حدیث فریدی، لیلا زارع، نیوشا نفیسی، سپیده غفاری، عاطفه تنها، زهرا کیازند، حبیبه عابدی، ساناز حبیبی، سپیده غلامی، اکرم مهدوی، پونه علیزاده، مریم کیائی، نرگس خادمی، آباندخت طالبی کناری، سیما مومنی، رها امین الساداتی، سمانه دیلمی کناری، مرضیه منصوری، دریا بدری کوهی، مریم خلیلی شیر سوار، نرگس اسد، حسن باباپور، مسلم حدادی، عابدین یزدان پناه، عباس خشنودی، بهاره حسین نیا، حسین جباریان، علی سعادتی، رضا دهقانی، احسان سلطانی، مهدی خانی، عاطفه خلیلی، فرشته رضازاده، شیدا پوشانی، فاطمه جوادیان، زهره فتحی، سمیرا ظهوریان، مریم امیریان، سمیرا قبادی، زهرا اترکی فیروزجا، پروانه اسماعیل پور، حسین مسلمی، مرضیه ولی پور، زهرا وحدانی، سپیده احمد زاده، مبینا ارحمی، علی اکبر افخمی، رضا نصیری، میلاد امینی، ندا دهقانی، میترا حسین پور، مهدخت آشوری، مرضیه شلیجی، مرضیه اکبرپور، سیده معصومه موسوی،الهام هاشمی نسب، زهرا پیشداد، محمد شبانی، بردیا ضیایی نژاد، اسماعیل زمانی، سعید حقیقت، محمد جواد فغانی، حمزه آزاد، محسن حسن زاده، محمد عروه، کامران علوی، محمد مهرتاش، ایمان علی نیا، یاسر شعبان، میلاد اسداله زاده، حسن منطقی، محمد غلامی، میلاد مهدی نژاد، پژمان غلامی، میلاد خاری، بهادر احمدپور، مهدی باباگلی، ایمان تیمور نژاد، علی رضا کریمی، پیمان پنبه کار، هانی یحیی نژاد، مهدی قلی زاده، محسن هدایتی نسب، حسین رجبی، آرمان مشکی، مرتضی عزیزخانی، جواد خلیلی، مهران یداله زاده، امیر بالاخیلی، حامد فرجی، عباس خشنودی، محمود کنعانی، محسن حسن نتاج، کامران علوی، ایمان علی نژاد، مجتبی اصغر نژاد، ایمان توکلی، محمد حسینی، محمود بهاگر، محسن آقاجانپور، کاظم مسلمی، علی فتحی، احمد حسنی، علیرضا علی نیا، آرمان رهبر، وحید حاجی باباییان، حامد آوخت، داوود صباغی، محسن صادقلو، علی محمد نژاد، سعید نجفی، وحید دوانلو، سید مصطفی حسن زاده، سیامک اسفندیاریان، حسین جهانیان، حسام آشوغ، سید امید ساداتی، سمانه شکیبا، فاطمه عبدالهی، مائده مهدی پور، سرور قلی نژاد، مهسا شیخ داداش، فرهاد نصراله زاده، فاطمه شهاب، شیما امیری، مینا خصایصی، سوگند کلانتری، علی بلبل امیری، علی اصغرنیا، علی آقامحمدی، محمد واجدی، بهادر شانه چیان، محسن کمالی، کمیل حسینی، شهاب سلیمی، مرضیه رحیم نژاد، ارشاد مختاری، محمدرضا اسدی، علی اکبر سیفی، سیما براری، مینا اسدی فر، میترا عابدی، مهدی محمدی، مسعود جعفری، محمد علی احمدی، دانیال اسلامی، مازیار فکور، مبین رستمیان، علیرضا شهدایی، محمد امین قاسمی، سید میثم احمدیان، محمد رضا میری، محمد رضا مقصودی، فرهاد حیدری زاده، خشایار یعقوبی، امیر حسین رضاییان، علیرضا حیدری، محمد جواد فرزانه، مسعود حسن زاده، علی بابایی راد، سامان شعبانی، فرزین زارع، مهدی گران ملک، امیر حسین حسین نژاد، امید دیوسالار، فرشاد ابوسیانی، سید یاسین یحیایی، حسین آخوندزاده، ابراهیم ابراهیمی، مصطفی فقیه عبدالهی، مبینا میرشفیعی، مجتبی حسنی، علی رضا یدالهی، جلال رضوی، علی علیزاده، نیلوفر ارزی، آتنا عابدی، فاطمه جعفری، سپیده پویا، حسین قربانی، حسام صادقی، سمانه ارجمندی، گلمهر خاکسار، عارف کوهزادی، مهدی قلی پور، نریمان حسین زاده، بهزاد جعفری، رامین زارع، میلاد قبادی، میلاد رحیمی، تایمان عسگری، علی اسلامی، حمید میرچی، سید محسن کیا نژاد، سعید علی اکبری، علی جعفری، محسن ملانیا، حامد ذراده، یاسین خادم، احسان پروین، میثم کریمی، علی اکبر کاظمی نیا، محسن نجار، مجتبی بازدان، علی مسلمی، امین جعفری، عباس عزیزی، محمد علی مرادی، محمد علیزاده، حجت همتی، محمد خان میرزایی، حمید رضا رضوی نیا، اکبر زاده مهریزی، سوگند بابایی، احمد احمدی، شکوفه سوری، مصطفی رحمانی، علی رضا بخشنده، سید علی اصغر حسینی، حسین انتظاری، علی اگزوشنی، یاسر حسن زاده، کیوان احمدی، بهنام پورهادی، علی ملاح، مهران مهدی نژاد، کلثوم پیشگر، مهدیه جعفری، مریم خزائی، کیمیا رمضان پور، فهیمه قادری، محمد مصلح، صابر تیمور نژاد، کامبیز دلاویز، محمود غفاری، عمران قلی نژاد، عرفان موسوی، سینا پور علی، منصور رهبر، فرزاد فولادی، حسن ذاکری، رها عزیزالسلطانی، علیرضا فرهانیان، فرزام خونمری، آذین فرج زاده، رضا کریمی، سارا میرزا پور، مونا مجیدی پور، زهرا صادق پور، پوریا حبیبی، نیما قربانی، امیر حسین فرهادی، سید علی ترابی، محمد حسین صادقی، مسعود آقاجانی، مژده نریمانی، پویا تهمتنی، سجاد عبداله پور، کوثر منوری، مبینا شجری، عابد رزاقی، حامد رمضانی، مهشید حسن زاده، مریم شهیری، مائده فکری، زهرا جعفری، سعید هاشم زاده، مرتضی مهدوی، محمد شیرمحمدی، محمد علی فتاحی طبری، یونس کارآمد، علی اکبر نوائیان قاسمی، شایان شانیانی، محمد آل رضا، سینا غفاری، مجتبی قدمی، محمد هادی لطفی پور، کمال الدین عظیمی، زهرا شعبانی، ویدا دولت کاهپور، فائزه هاشمی، الهام بخشی، پریان حسینی، الهام تقی پور، مهدیه معصومی، سیامک بوستانی، الهه خوشکامی، آرزو شفیع زاده، مهدیه مسافر، سمیه احمدپور، پریسا امیر صادقی، مریم نبوی، مطهره هادی پور، مسیح قربانی، زهرا طالبی، مونا کامران، رحیم ابراهیمی، مهدی ملایی، میر مهدی موسوی خسروی، صادق رفیقی، نیلوفر سیاری، عطیه شاملو، صبا عموشاهی، سمیرا هاشمی، نسیم ظفری، مائده واحد، سارا بخشی پور، فاطمه ابراهیم زاده، معصومه اعظمی، مژده قربانی، معصومه موسوی، عالمه گل آقائیان، مریم ذوالفقاری، محبوبه اسماعیلی، رکسانا فرید، حدیث رحمانی، راحله حسنی، نگار کریمی، نسترن ملکی، آرمان وجدانی آملی، آرمان جعفری، صالح سیفی، مرتضی کنعانی فرح آبادی، محسن قلی پور، شهاب کریمی، حسین لطیفی، مسعود ابراهیمی، امیر حسین حسینی، حامد اسماعیلی، رضا اصغریان، امیر عباس شعبانی، گل محمد نفیسی، سیاوش امجدی سورکی، کبریا طاهری، امید احمدی، مصطفی تورانداز کناری، سید خشایار جمالی، فاطمه زهرا فلاح نژاد، سید مروارید هاشمی نسب، عرفان اصغری، مهدی احمدیان، شوکا حنائی، افسون نامداری، کیانا رضی، فربد ثالث، عبدالحمید قاسمی، مصطفی عرب خزائلی، حجت اله تقی پور، طاها اکبر زاده، حسین بابایی، حمید احمدی، حسام گرزین، محمد اوانی، فاطمه طالبی، سپیده فیروزی، سمیه کاظمی، وجیهه تیرداد، مجتبی رمضان نیا، عارف بحرینی، رضا هاشمی، مریم محمودی، محدثه رجبی، سمیه مهدی نژاد، امینه کریمی زاده، آزاده سلیمانی، زهرا کریمی، الهام شرفی، سعیده مختاری، آمنه خلیلی، فاطمه پوراسکندر، امیر اسدی، مائده فکری، سعید رضوانی، سعیده جهانشاهی، سید اخمد موسوی نیا، ناصر اسپهبدی، کبری رحیم پرست، زینب پور رستمی، مژگان سلطانی، زهره حسینی، سمیرا خیاط، مرضیه عابدی، مریم دهقانی، فریبا سرومیچی، زهرا بائو.ج، نوشین جنتی فر، راحله فهیمی، آزاده رمضان نژاد، فاطمه شاه سنایی، مهنوش اسلوب، سمیه حسینی، فاطمه قربان زاده، نجمه اسفندیاری، ربابه ابراهیمی، مهسا خسروی، الهه میرزایی، سیده نازیلا موسوی، سیده خدیجه حسینی، سیده نازنین موسوی، سیده حدیثه نادری، مرضیه بخشنده، مرضیه اکبری، الهام مسعود پایانی، هانیه حسینی، پریسا میرشاهی، مهدیه طالبی، سحر کیانی، شهرزاد هادلی، علی عباسی، اسماعیل آقایی، علی محمودی، سعید حیدری، سید محسن حسینی، فرنود جهانگیری، امین گندمکار، مجتبی قلندری، مرتضی معدل، مهدی رهبر، عرفان نریمانی، عثمان کرد، احمد خلیلی، سید عبدالعلی حسینی، سعید بداغی، ایمان نصیری، نوراله عقابی، مجید رستگار، سیاوش رضاییان، توحید رستم علیزاده، شهاب مدنی، سید مهدی امینی، کیوان حاتمی، مصطفی میردار، حامد معماریانی، مازیار یزدانی، یونس ناصری، حسن کاظمی، مصطفی حمزه، سجاد اصلانی، جلیل اصلانی، محسن رضوانی، حسین نظری، ستار پرند، علی فروتن، محمد آقاسی، سجاد پور امیر، حمید رضا فغانی، کوروش اعظمی، عیسی علیرضایی، عادل قادری، حسین جباری، علی پور زارعیان، محسن امامی، مهدی رضوی، سید مرتضی محسنی پور، جابر بهرامی، مهرداد مقصودلو، پوریا پویا، اسماعیل بایرامی، احمد نوری، مجید صفری، سیروان عظیمی، امین محمد خرمالی، منصور فیروزی، حسن جلالی، سیامک حبیبی کیاسرایی، سجاد مرادی، صفر نجفی، حامد نوروزی، محمد امین رحمانی، مجید هاشمی، محمد محیط، علی مرادی، ایوب حیدری، مهدی لطفی زاده، علی رمضانی، غلام بابایی، حسین یزدانی، ایمان ایمانی، جعفر رضاپور، مصطفی محمودی، ابوالفضل شعبانی، سعید صالحی، سید محسن نیکو، جابر فرهاد زاده، حسن بانش، سعید پاکدلان، میلاد اسدی، موسی قهرمان زاده، داوود قانعی، حمید علیپور، توحید علیزاده، وحید اسماعیلی، محمد رسول صادقی، نریمان محمدی، مهرداد کاظمیان، فریبزر رجبی پور، امین فهیمی، اکبر حمدی، موحد بنی پولاد، مسعود زارع، کاظم احمدی، سعید رضایی، سعید صف شکن، مسلم رحمانیان، عباس عزیزی، محسن تاتاری، آرش سیدی، علی ملاح لیوانی، مسعود باقر زاده، احمد محمدی، ممهران عبدی، کیوان توکلی، امیر حسین تقی زاده، سعید موحد، محمد دوزوری، فرهاد غیاث الدین، امیر فرقانی، رضا دهقانی، مجتبی فرهادی، ابوالفضل غفاری، حسین جباریان، یوسف چوگان، عبدالحکیم فروری، دردی محمد سقالی، احسان عرب زاده، عباس قزی، علیرضا زنهاری، فضل اله فتح الهی، سید حسام شوشتری، عبدالصمد قورچایی، سعید سلیمانی، نورالدین نورانی، محسن قزل سفلی، امان محمد ازنی دوجی، معروف محمدیان، محمد مصطفی لو، سعید کاملی رحیمی، مسعود اسکندری، احمد صید محمد خانی، سید مهدی پنج تنی، مجتبی میرزایی، سجاد احمدی، مصطفی حیدری، هادی رازقی، فواد روشن زنجایی، حسین اولیایی، وحید یزدانی، محمد مزارعی، صابر ملک پور، سعید صالحی، هیوا سلیمی، فرزاد تباسیده، رسول سالاری خیابانی، علی صادقی، محمد نوروزی، حمید سیفی، بنیامین تاجیک، علیرضا طبرشایی، بهروز پهلوان دوجی، حامد دولت پور، عبدالجلیل دردی پور، علی محمد جمالی، طاهر ازونی دوجی، سینا سیار، امین کوزه گر، ابراهیم فخاری، سامان صلاحی، امیر شعبانی، محمد مهدی مهدی لو، سید علی طیب، علی اکبر خادمیان، شهریار نظری راد، مرتضی نجم آبادی، احسان دروان، محمد مصطفی لو، علی پیشانی، مهدی سمیعی، میلاد عیوضی، محسن میرزاده، عبدالمنان حاجی لو دوجی، جاوید محمد نژاد، سجاد عبدالهی، آرمان یان پی، جواد اکبری، سید محمد حسین موسوی، محمد غلامپور، رضا مرگان، محمد منکان، احسان سلطانی، فرزام غلامی، سیروان قسیم فرخنده، اشکان طغرانگار، فربود نیلاش، اویس صفر نژاد، آرش آری حاجی، عباس علی حکیمی راد، مهران هادی زاده، ابراهیم یوسف تالشی، اسکندر رحمان زاده، محمد لطف اله پور، رامین جان بابانژاد، ابراهیم نوبری، مصطفی مولا نژاد، محمد عبدالهی، حامد باباگل تبار، جواد بزرگ پور، آرمان طاهری، فاضل نادری، احسان راسک، بهنام محمدی، سید سجاد معصومی، سید کریم فدایی، سید جواد راسی، سجاد امیرپور، رضا سلیمی، مالک آهی، مسعود سرابندی، روح اله شکری، محمد عزیزی، امیر سحین شکری، یاسر دروا، مسعود سراج، امیرحسین رحمانی فر، میلاد قاضی، محمد هادی فقیه، محسن یوسفی، رسول فضلی، سینا سعیدی، حمزه رمرودی، امین حیدری، وحید قربان پور، بهنام اسدی، سعید مشتاقی، محمود سلطانی، بهرنگ کلبادی نژاد، حسن سروری، محمد حسین قاسمی، غفار رفعتی، محمود رحیم زاده، محمد عباسی، محسن عبدلی، حجت همتی، یاسین خادم، محمد خان میرزایی، احسان فرج نیا، مرتضی قادری، جواد پناهی، احمد جلالی، پوریا حبیبی، مصطفی رمضانی، وحید دوانلو، علیرضا شعبانی، حجت یاوری، میلاد رحیمی، حمید میرچی، امین پارسی، اسماعیل بهمنان، سعید جعفری، علی میرزا مومن، رضا بردون، عباس علی نجاری، امیر عبدیان، کیوان امیری حسینی، محمد جباری، رحمت سلیمان پور، علی کریم آبادی، سعید حیدری، وحید نوروزی، ابوذر شرفیاب، عباس نجف قلی زاده، میلاد رجبی فر، حمید رضا حسین نژاد، محمد جواد پرهیزکاری، اکبر رهنما، اکبر ملکی، مهدی شکوهی، ایوب رحمانی، سید رسول مرتضوی فر، حامد زراده، امیر اسدی، علی نامجو، مهدی امارلو، حمید قربانی، علی پرموزه نویدی، مصطفی اروندی، میلاد حبیبی، مازیار تلاشان، مصطفی عسکری، حمید رضا رضوی نیا، امیر بالا خیلی، مجید قندهاری، حسن دارا، سید احمد میرکریمی، محمد برزگر، آرمان قنبری، محمد شبانی، معین فرنودی، سید روح اله صادق حسینی، حامد خوارزمی، علیرضا اسپکی، احسان ابراهیمی، میثم کریمی، روحاله عبدلی، کیومرث کلیمی، احمد ایرانی، احمد عباسی، حسین حسنی، خلیل کاوه، رضا عباسی، سعید حسن پور، محمد شعبانپور، حسین وثوقی راد، محمد بصیری، نعمت تلیکانی، مهدی حسین زاده، عقیل زارعی، اکبر زاده مهریزی، پویان اسدی، علی ابراهیم پور، مهدی احمد زاده، فرزاد حسینی، مجتبی نادری فر، هادی حسینی، جابر رحیمی، محمد سرگزی، روح اله جلالی، سید محمد اعتماد، عثمان باز آزرده، صادق رفیقی، محمد شعبانی، قربان محمد پژمی، صبور عالمی، شمس الدین نیکویی، رسول کرد، ایوب اونق، حسین خانبیگی، عطاء اله جعفری، میثم عباسی، محمود مجرد، هادی ایرانی، محمد حمیدی، مهرشاد یدالهی، حمیدرضا تقوی، محمد جواد کاظمی، مرتضی رمضانی آرائی، مصطفی احمدی فیروزجایی، حسین مطلبی نژاد، مهدی امیری، سید مجتبی حسینی، اویس عمارلو، جواد محمدی، محمد رضا ضیایی نژاد، معین شورمیج، سجاد حسن پور، مرتضی خزائی، حداد مالکی، آزاد رضایی، نریمان کریمی، محمد شهسواری، هادی کریمی، سعید رومیایی، محسن رومانی، امید نصیری خلیلی، مراد رومیایی، حمزه امرائی، مجید جمشیدی، مهدی رحیمی، شیرمحمد صالحی، اسماعیل اصغری، وحید کاکایی، کیانوش کونانی، حبیب شیر افکن، حمید قلی پور، احمد محمد زاده، مسعود قاسمی، محمد فیضی زاده، اسماعیل کهرایی، میر محمد محمدی، آیدین قرق لو، ابوالفضل دربان آستانه، یاسر قاسمیان، بهمن اسکو، عباس جعفری، علی ربیع زاده، سید مهدی حسینی، علیرضا پورقاسم، کریم قزل سفلی، محمد محمدی دوست، بهداد رجبی، حسین مومن پور



Daneshgah_maz

UMZ - Self Service.MP4 Watch on Posterous

mazandaran.docx Download this file

Thursday, October 20, 2011

روز شمار انفرادی و شکنجه کوهیار گودرزی

Untitled

روز شمار انفرادی و شکنجه کوهیار گودرزی

82 روز  انفرادی و شکنجه

کوهیار 82روز قبل ربوده شد توسط مزدوران  گمنام  و بی هویت  ولی وقیح

کوهیار این روزها  در سلول انفرادی زیر فشارشکنجه و محروم از حد اقل حقوق انسانی ،به منظور اعتراف گیری قرار دارد

82 روز شکنجه، انفرادی صبر و استقامت و استواری

کوه مثل کوهیار

زندانیان سیاسی را از یاد نبریم

محرومیت فرح واضحان از مرخصی استعلاجی

Farah_vazehan

 محرومیت فرح واضحان از مرخصی استعلاجی

فرح واضحان، دو روز بعد از حوادث روز عاشورای تهران، در ۸ دی ماه   سال ۱۳۸۸ در منزل خود بازداشت شد. وی ابتدا به اعدام  محکوم   شد اما حکمش به 17 سال حبس تغییر کرد . وینزدیک به دو سال است بدون یک روز مرخصی در زندان به سر می‌برد، با وجود چهار بار تایید پزشکی قانونی بر لزوم استفاده‌ وی از مرخصی استعلاجی  به علت عدم تامین وثیقه ، هنوز موفق نشده است از مرخصی استفاده کند.

مشکل اصلی فرح واضحان، مشکل قلبی او است که از سال گذشته مداوم با آن درگیر است. مشکلی که به دلیل نوسان شدید و آنی فشار خون در اثر فشارهای ناشی از بازداشت و انفرادی برای وی ایجاد شده و اکنون به شدت او را آزار می‌دهد، به طوری که روزی دو بار آمپول مسکن دریافت می‌کند تا بتواند درد ناشی از این بیماری را تحمل کند. 

Ailing imprisoned blogger refusing medical treatment in protest

Persian2English According to Human Rights House of Iran, imprisoned blogger and human rights activist Hossein Ronaghi Maleki is refusing to receive any medicines or treatment from the prison’s clinic. The protest is against the prison authorities’ prevention of Ronaghi Maleki’s transfer to a qualified hospital for proper care; even though, two weeks ago, the Tehran Prosecutor Abbas Jafari-Dolatabadi officially ordered the transfer.

Ronaghi Maleki is held in Evin prison and suffers from a dangerous kidney ailment. He is in dire need of immediate medical attention.

In the past six months, Ronaghi Maleki has undergone two kidney-related surgeries. To date, he has spent more than 670 days behind bars, and the judicial and security officials have banned him from furlough.

In a recent letter to the Tehran Prosecutor, Ronaghi Maleki asked to not be shackled again while being transferred to the hospital. He also asked to be granted [his legal right to] prison furlough, so he may recover from his recent surgeries at home, as per the doctor’s recommendations. The Tehran Prosecutor had rejected his requests.

Hossein Ronaghi Maleki was arrested along with his brother on December 13, 2009 at their parents’ home in the Eastern Azerbaijan province during an operation to “dismantle a counterrevolutionary network.”  Reports indicate that Ronaghi Maleki had “written and used software to combat filtering and to host and support websites and blogs that defend human rights.” His brother was later released on an $80 thousand (USD) bail.

He is charged with “Membership in the Iran Proxy internet group”, “Propaganda against the regime”, and “Insulting the Supreme Leader and the President”. In December 2010, one year after his arrest, a 15-year prison sentence issued earlier for the blogger was finalized by the Islamic Republic Appeals Court. According to reports, Ronaghi Maleki’s lawyer and family were not present at the court when the sentence was issued. He was originally sentenced on October 3, 2010 by branch 26 of the Revolutionary Court, but he was not permitted to read the verdict. However, after he was beaten by [regime] officials, he was forced to sign the unread verdict.

Reporters Without Borders has said that this is the heaviest sentence for a blogger to date after the 19 and a half year sentence given to another blogger, Hossein Derakhshan.

According to various human rights reports, Ronaghi Maleki was severely physically and psychologically tortured for ten months while he was held in solitary confinement.

Wednesday, October 19, 2011

اعتصاب غذا دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر با حمله حراست ناتمام ماند

211084_210023572373295_98057_n

تعدادی از دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر تهران روز گذشته در اعتراض به
طرح تفکیک جنسیتی دست به اعتراض زدند، اما این حرکت با حضور ماموران
حراست دانشگاه ناتمام ماند.
یکی از دانشجویان این دانشگاه به بی بی سی فارسی گفت: "حدود ۲۰ نفر روز
گذشته در اعتراض به طرح تفکیک جنسیتی که از امسال به اجرا درآمده است،
دست به اعتراض زدند. این گروه راس ساعت ۱۱:۳۰ وارد سلف دانشگاه شدند و پس
از گرفتن غذا، آن را بر زمین گذاشتند".
 او افزود: "از ابتدای این اعتراض معاون حراست دانشگاه در سلف حاضر شد.
سپس نیروهای حراست وارد سلف شدند و به ظرف‌های چیده شده حمله کردند که
این اقدام آنها با اعتراض دانشجویان مواجه شد. در ادامه این برخورد یکی
از افراد حراست شروع به فیلمبرداری از دانشجویان معترض کرد".

به گفته این دانشجو، مأموران حراست دانشگاه درهای سالن غذاخوری را بستند
و به کسی اجازه ندادند که غدا بگیرد.

او فضای دیروز دانشگاه خواجه نصیر را "کاملا امنیتی توصیف" کرد اما گفت
که پس از دخالت مأموران حراست، هیچ حرکت اعتراضی دیگری دیده نشد.

پیشتر، دانشگاه هایی مثل دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه مازنداران با
جداسازی بعضی کلاس های درس خود، اجرای طرح های وزارت علوم برای جدا کردن
دانشجویان دختر و پسر را آغاز کرده بودند.

اجرای این طرح در درون حاکمیت جمهوری اسلامی هم با ختلاف نظرهایی همراه بود.

با وجود آن که محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری ایران، از وزیر علوم خواسته
بود که طرح تفکیک جنسیتی را متوقف کند، اعضای مجلس خبرگان رهبری در
بیانیه پایانی اجلاس اخیر خود خواهان اجرای آن شدند.

Protests held in cities around the world against Kouhyar Goudarzi’s illegal imprisonment

Two George Washington University students protest against Kouhyar Goudarzi’s illegal imprisonment. (Click on image to view the complete album on Facebook)

TAKE ACTION

 FOR KOUHYAR GOUDARZI WITH AMNESTY INTERNATIONAL

Persian2English – Numerous civil rights and student activists in Washington D.C. gathered at George Washington University to protest against the Iranian regime’s illegal imprisonment of Kouhyar Goudarzireported CHRR. The protest was part of a global action in support of the prominent human rights activist.

The D.C. protest was on Tuesday, from 5:30pm to 7:00pm. The protesters held a small rally then stopped to talk to curious bystanders about the injustices Kouhyar Goudarzi and other Iranian political prisoners are forced to endure. Numerous university students took some time out to send a brief video message of support for Kouhyar Goudarzi.

Do you also wish to take action for Kouhyar but don’t know how or where to start? Contact us for more details:editor@persian2english.com

Other cities that have recently protested against Kouhyar’s and his mother’s illegal imprisonments include: London (England), Brisbane (Australia), Los Angeles and New York (the USA), Oslo (Norway), Vienna (Austria), Budapest (Hungary), and Rome (Italy). More cities are set to join the protests in the coming days.

Kouhyar Goudarzi was arrested by Iranian regime agents on July 31st and subjected to an enforced disappearance, according to official human rights reports. The Iranian authorities have remained silent on Kouhyar Goudarzi’s location of confinement or condition for almost three months, despite unofficial sources that indicate the human rights activist is held in solitary confinement in Evin prison.

Activists take part in rally at George Washington University against Kouhyar's disappearance. (Click on image to view the complete album on Facebook)

Kouhyar Goudarzi’s mother Parvin Mokhtare, who spoke openly last year about her son’s earlier imprisonment, was arrested on August 1st. She is currently held in Kerman prison. According to the Committee of Human Rights Reporters (CHRR), the organization that Kouhyar Goudarzi is a member of, Parvin Mokhtare has no history of activism. It appears like her only crime has been being expressing concern for her son’s well being.

Since the illegal arrests, various international human rights organizations, including Human Rights WatchAmnesty International,Reporters Without Borders, and Front Line have issued statements to request answers on the illegal actions taken by the Iranian authorities against Kouhyar Goudarzi.

For more information “like” the Kouhyar Goudarzi Facebook page

London, England protest: "Where is Kouhyar?"

Sunday, October 16, 2011

UN Special Rapporteur releases interim report on human rights situation in Iran

Shaheed

Persian2English – The UN Special Rapporteur’s interim report on Iran was released today. Following the release of the report, the International Campaign for Human Rights in Iran said that the Iranian government “should immediately allow access to the UN-appointed Special Rapporteur Ahmed Shaheed to address Iran’s ongoing human rights crisis.”

The Iranian authorities have not allowed Ahmed Shaheed or any other UN official to visit Iran to further investigate the numerous human rights violations reports.

The interim report by the Special Rapporteur documents the multi-faceted human rights crisis gripping Iran. It provides details of the persecution and prosecution of civil society actors, including political activists, journalists, students, artists, lawyers, and environmental activists; as well as the routine denial of freedom of assembly, women’s rights, the rights of religious and ethnic minorities, and the skyrocketing rates of executions.

Read the full text of the Special Rapporteur’s interim report on the 

human rights situation in Iran

"PROMPT" Rajai Shahr political prisoners face new case files for further detention

Four political prisoners in danger of additional detention time: Behrouz Javid Tehrani (top left), Mohammad Ali Mansouri (top right), Saleh Kohandel (bottom left), and Farzad Madadzadeh (bottom right).

Persian2English – Human rights groups have reported that, on early Wednesday morning, four political prisoners in ward 4 hall 12 of Rajai Shahr ‘Gohardasht’ prison were transferred to branch 6 of the Karaj Revolutionary Court for additional investigation on new case files issued to them by Ministry of Intelligence interrogators. The political prisoners are, Farzad Madadzadeh, Saleh Kohandel, Mohammad Ali Mansouri, and Behrouz Javid Tehrani

The four political prisoners were transferred to the court with their hands and feet bound. An official by the name of Nasseri conducted the investigation on the four imprisoned men. Farzad, Saleh, Mohammad, and Behrouz rejected the charges set forth by the Ministry of Intelligence.

On June 28th, the four political prisoners were suddenly transferred from ward 4 of Rajai Shahr prison to solitary confinement in Evin prison, but they were eventually transferred back to the general ward of Rajai Shahr prison. The Iranian officials have remained silent on the reason for the transfer.

http://persian2english.com/?p=22950

Political Prisoner Reza Joushan at risk of additional four years in prison

Reza Joushan's mother (left) recently fled Iran, fearing persecution. Reza Joushan risks four more years in prison.

The Committee in Defense of Political Prisoners — According to insider sources, with a week left before the release of Reza Joushan from Evin prison, security and judicial authorities have increased the pressures on the political prisoner and intend to open a new case file for him that will result in an additional four-year prison sentence to be issued. Other reports suggest that there is a possibility Reza Joushan will be transferred to another prison. Reza Joushan has been serving a two-year prison sentence.

A source inside the prison reported that Reza Joushan was transferred to the prison clinic last week after he was beaten by prison authorities. His left leg was damaged and bandaged up prior to his transfer to the clinic.

When Reza Joushan’s family members recently followed up on his case, the security agents threatened to increase the pressures on the political prisoner and even torture or murder him.

Reza Joushan’s beating occurred after his mother Zahra Asadpour Gorji fled the country due to threats by security forces to arrest her. The family’s assets, including their home, was seized by the Iranian authorities when the mother left Iran.

In December 2009, Zahra Asadpour Gorji was arrested under the charge of “Visiting her daughter Fatemeh Joushan in Camp Ashraf”. She was held in Evin prison for 16 months and suffered from heart complications that required surgery.

In accordance with the increased pressures on political prisoners, blogger Mohammad Reza Pourshajari (a.k.a. Siamak Mehr) was recently transferred from Karaj’s Rajai Shahr ‘Gohardasht’ prison to Ghezel Hesar prison, also located in Karaj, where he is held with prisoners charged with murder, drug-trafficking, or rape.

- Translated by Persian2English

http://persian2english.com/?p=22952

Friday, October 14, 2011

لیست غارتگران اموال ايرانيان

>خبرگزاری “سی.ان.ان” اسامی یکصد و چهل نفر از غارتگران اموال ايرانيان را با محل حسابهای بانکی آنان منتشر ساخته است
>
>
>اسامی یکصد و چهل نفر از غارتگران اموال ايرانيان با محل حسابهای بانکی
>iReport —
>Swiss Numbered and OGDA accounts and identified assets as evaluated by the WH/OP, March 2011(C$-Canadian dollar, A$-Australian dollar)
>مجتبی خامنه ای (England £ 1.14 billion (2 accounts frozen since 2009), Germany 2.12 billion Euros (4 accounts), Qatar $400 million, S. Africa 950 million Euros (2 accounts), UBS/Micheloud & Cie/Credit Suisse 12 accounts adding to 3.85 billion Euros, Liechtenstein $ 2.8 billion, S. Africa $620 million, Shanghai $4.1 billion, UAE: $ 700 million, Malaysia A$670 millions)
>علی خامنه ای (Switzerland (Micheloud & Cie/UBS/Credit Suisse, 18 accounts adding to 8.4 billion Euros, Liechtenstein $9.7 billion, Cayman Islands $6.8 billion , Shanghai $3.2 billion, Liechtenstein $2.9 billion, Belize $2.5 billion, Russia $1.1 billion, Malaysia $450 million, Trinidad & Tobago $400 million , S. Africa 2.1 billion Euros, India $630 million, UAE $560 million, Syria $210 million)
>مسعود خامنه ای (UBS/ Micheloud & Cie/Credit Suisse 2.7 billion Euros, S. Africa $980 million, Syria $45 million, UAE $120 million, Malaysia 540 million Euros, Venezuela $1.2 billion, India 320 million Euros)
>مصطفی خامنه‌ای (Credit Suisse $690 million, Hong Kong £360 million, Russia $80 million, Syria $12 million, Canada C$110 million, Panama $992 million)
>نازیه خامنه ای (Turkey $52 million, India 120 million Euros, Germany 102 million Euros, United Kingdom £ 280 million, UBS $421 million)
>بدریه خامنه ای (UAE £142 million, Syria $13 million, Spain 120 million Euros, Panama $329 million)
>حسن خامنه ای (UAE $60 million, Canada C$200 million, Turkey 37 million Euros, Shanghai $ 344 million)
>هادی خامنه ای (Liechtenstein $290 million, S. Africa £121 million, Malaysia 93.2 million Euros, UBS/Scobag Privatbank/HSBC Private Bank (Suisse) 890 million Euros, Turkey 84 million Euros)
>عزیز خوشوقت (Germany 52 million Euros, Austria C$ 101 million, S. Korea $21.9 million, Turkey $4.1 million)
>غلامعلی حدادعادل (Canada C$ 220 million, Virgin Islands $365 million, Panama110 million Euros, Hong Kong $ 252 million)
>حسين شاهمرادي (Turkey 12 million Euros, Canada C$ 22 million, Panama $ 62 million, UAE $3.1 million, Pakistan $ 4.5 million)
>غلامرضا جلالی (Turkey 2.1 million Euros, Belarus $ 12 million, UAE $ 7.6 million)
>علیرضا فیاض (India 35 million Euros, Malaysia $12.5 million, UAE 26 million Euros, Turkey 15.9 million Euros, Venezuela $34 million, Italy 14 million Euros)
>Malta 40 million Euros, Panama $24 million, Malaysia $67 million, UAE $41 millionغلامرضا فیاض ( )
>فاطمه فیاض (India $23 million, Spain 11 million Euros, Malaysia A$ 12 million)
>حسین قاسمی (UAE 3.9 million Euros, Turkey $ 5.42 million)
>حسین موسوی اردبیلی (Switzerland 229 million Euros, Cayman Islands $290 million, Kuwait $23 million, UAE $109 million, Malaysia $41 million)
>محسن خرازی (Malaysia A$100 million, UAE78 million Euros, Turkey $12 million, Cayman Islands 253.7 million Euros)
>محمدباقر خرازی (Lebanon $120 million, $98 million, £40.9 million (S. Africa), Netherlands Antilles 150 million Euros)
>جواد آزاده (UAE $12 million, Lebanon 2.6 million Euros, Malaysia $ 3.1 million)
>حسن عباسی معروف به دکتر عباسی نام اصلی یدالله قزوینی (Pakistan $3.2 million, Albania 1.2 million Euros, Italy 10.9 million Euros, Hong Kong $85 million)
>نورعلی شوشتری (UAE $23 million, Turkey $12.1 million)
>تیمسارسردار حسین ساجدی (Turkey 3.2 million Euros, Italy 5.1 million Euros, Malaysia 94 million Euros, Shanghai $45 million)
>علی فضلی (UAE 2.4 million Euros, Thailand $ 5.1 million, Panama $5.5 million)
>محمدجعفر اسدی (Turkey 8.9 million Euros, Spain 21 million Euros, Lebanon $3.7 million, Hong Kong A$13.2 million)
>حسین طائب (Italy 2.4 million Euros, UAE $16 million, Shanghai $172 million, Virgin Island £44 million)
>سرتيپ پاسدار عبدالمحمد رئوفي نژاد (India 4.7 million Euros, Qatar $23 million, Turkey $ 19.1 million, Shanghai $58 million)
>غلامحسین رمضانی (Shanghai A$ 45 million, Panama $69 million, Syria $ 6.6 million)
>نبی الله حیدری (Austria 3.1 million Euros, UAE 10 million Euros, Qatar $ 11.5 million, Thailand $4.9 million)
>یحیی رحیم صفوی (Cayman Islands $ 290 million, Shanghai 170 million Euros, Turkey $12 million, UAE 34 million, Albania $ 7.9 million)
>حسین شریعتمداری (Belgium 320 million Euros, S. Africa $ 240 million, Malaysia $166 million, Russia 145 million Euros, Panama $89 million, Liechtenstein: $ 1.31 billion, UAE $238 million)
>علیرضا پناهیان (UAE $ 7.2 million, Qatar 10 million Euros, Malaysia A$ 39 million, India $56 million)
>صادق محصولی (Turkey $32 million, Russia 49.2 million Euros, Belgium 12 million Euros, UAE $17 million , Malaysia $ 3.7 million, Shanghai 78 million Euros)
>حمید رسایی (La Roche & Co Banquiers/UBS/HSBC Suisse $121 million, Hungary 4.3 million euro, England (Jersey Island) £5.2 million, UAE $12 million, Belgium 23 million Euros, Venezuela $89 million, Malaysia $ 8.2 million)
>حاج منصور ارضی (UAE 3 accounts 18.3 million Euros, Malaysia: $ 5.2 million)
>حسن شایانفر (UAE $11.6 million, Pakistan $1.2 million)
>سرتیپ پاسدار محمد حسین صفار هرندی (Austria, Spain, UAE $39 million, Turkey 65 million Euros, Brazil $121.9 million, Malaysia A$34 million, Hong Kong 100 million Euros)
>محی الدین فاضل هرندی (
>Oman $48 million, Saudi Arabia $ 44 million, Malta 12 million Euros, Austria 8 million Euros
>غلامحسین عصابه‌دست(Gholamhossein Elham) (UBS/Habib Bank AG Zurich/P&P Private Bank 4 accounts adding to 155 million Euros, Turkey $14 million, Qatar $ 19 million, UAE$ 28 million)
>حسین یکتا (Malaysia A$ 2 million, UAE $ 6.7 million, Syria $4 million)
>سرتیپ پاسدار مصطفی آجرلو (Spain 1.2 million Euros, UAE $18 million, South Africa 3.5 million Euros, Malaysia $12 million)
>احمد علم الهدی (Tajikistan $ 0.6 million , Turkey $52 million, Pakistan $7.4 million, UAE $88 million, Hong Kong $65 million)
>علی فلاحیان (UBS/Credit Suisse/Raiffeisenbank 6 accounts adding to 212 million Euros,, Austria 11 million Euros, Syria $ 20 million, Malaysia A$19 million, UAE $41 million, Turkey $42 million)
>سرهنگ پاسدار عبدالرسول رضایی (Turkey $3.1 million, UAE $ 5.2 million)
>سعید حدادیان (Germany 4.2 million Euros, Spain 3.1 million Euros, UAE $28 million, Turkey $27.8 million, Hong Kong $24 million)
>حسین روشن (Turkey $ 7.1 million, UAE: $ 5.1 million, Belarus $3.9 million)
>احمد جنتی (Belgium 490 million Euros, UAE $ 270 million, Canada C$ 101 million, Malaysia $310, S. Africa $123, UBS/Credit Suisse/ Hottinger & Cie/Mercantil Bank 1.4 billion Euros) Ali Janati ( Barbados $240 million, Switzerland 19 accounts adding to 890 million Euros, UAE $41 million, Germany 57 million Euros, Hong Kong A$ 400 million)
>حسین معادیخواه (Austria 41 million Euros, UAE $10.2 million, Kuwait $14.4 million)
>علی اکبر ولايتي (Germany 249 million Euros, UBS/Credit Suisse/Freie Gemeinschaftsbank Genossenschaft/CMB Banque Privée (Suisse) 21 accounts adding to 1.3 billion dollars, Austria 7.9 million, Malaysia A$ 112) Masoud MirKazemi (UAE $2.2 million, Germany 43 million, Turkey $4.3 million, Hong Kong 56 million Euros, Malaysia 48 million Euros)
>حبیب الله عسکراولادی مسلمان (Malaysia $144 million, China/Hong Kong A$480 million, Belarus 50 million Euros, Austria 200 million Euros, Panama $87 million, Switzerland 24 accounts 3.2 billion Euros, Qatar $144 million, UAE 355 million Euros)
>فتح الله عسکر اولادی (Qatar $49 million, Turkey $15 million, Hong Kong A$ 210 million)
>اسدالله عسکراولادی مسلمان (UBS/DZ PRIVATBANK/La Roche & Co 1.1 billion Euros, Turkey $85 million, UAE 120 million Euros, China A$210 million)
>حسن خجسته باقرزاده (Italy 14 million Euros, Turkey 3.2 million Euros, Malta $ 4.2 million, India $ 9.8 million, Singapore A$ 4 million)
>عبدالحسين سلطانی طباطبايي (Canada C$24 million, Switzerland 5 accounts adding to 138 million Euros, UAE $ 11 million, Turkey $16 million)
>هدی طباطبائی (Singapore A$ 3.8 million, Malaysia 23 million Euros, Turkey $3.4 million)
>صادق طباطبائی (Germany 22 million Euros, France 9 million Euros, Italy 43 million Euros, UBS/ La Roche & Co Banquiers$ 76.3 million)
>مرتضی طباطبائی (Germany 3.5 million, Austria 12 million Euros, UAE $5.1 million, Japan 424 million yens)
>فاطمه طباطبائی (Germany 21 million Euros, UBS/ P&P Private Bank 45 million Euros, Syria: $ 6.1 million)
>سرتیپ پاسدار محمد کوثری (Syria $1.1 million, Russia $20 million, UAE $ 28 million)
>حمید بهبهانی (China 55 million Euros, Hong Kong £40 million, Malaysia $ 52.1 million)
>سرلشگرپاسدار رحیم صفوی (Russia 45 million Euros, Turkey 5.2 million Euros, UAE $21 million, Hong Kong $104 million)
>عزت الله ضرغامی (Italy 25 million Euros, Venezuela $80 million, Russia $65.3 million)
>مصباح یزدی محمدتقی (UBS £1.1 billion, Canada C$ 420 million, Credit Suisse 1.6 billion Euros, UAE $340 million, Hong Kong $320 million)
>مجتبی مصباح یزدی (UBS $730 million, Canada $ 230 million, Venezuela $193 million, Panama $12 million, UAE £192 million, Turkey $50 million, England Jersey Island £110 million, S. Africa $80 million, Spain 61 million Euros)
>علی مصباخ یزدی (England £72 million, Bahamas $620 million, Canada $110 million, Turkey $21 million, Germany 120 million Euros, Switzerland 320 million Euros)
>سرتیپ پاسداراسماعیل احمدی مقدم (Turkey $2.3 million, UAE $24 million, Thailand A$ 55 million, UBS/HSBC/ Privatbank IHAG
>11 accounts adding to 240 million Euros)
>تیمسار پاسدار کارگر (India 4.2 million euros, Shanghai $103 million, Cyprus 25 million Euros)
>فاطمه سلطانی طباطبائی (Germany 128 million Euros, France 42 million Euros, Turkey $22 million, Cayman Islands $ 81 million)
>سرتیپ پاسدار یدالله جوانی (Russia $11 million, China 120 million Euros, Turkey $39 million, Nigeria 80 million Euros, Malaysia A$ 55 million)
>هاشم هاشم زاده هریسی (UAE $4.1 million Euros, Malaysia $12 million, Brazil $9 million)
>مرتضی آقاتهرانی (Canada C$ 12 million, Malaysia A$ 34 million, Bermuda $65 million )
>محمد محمدي‌نيك ري‌شهری (UAE $380 million, Germany 52 million Euros, Australia A$ 45 million, Switzerland 6 accounts adding to 1.3 billion Euros, Turkey $29 million, Austria 49 million Euros, Italy 44 million Euros, Hong Kong $400 million)
>سرهنگ پاسداریدالله مرادی (UAE $ 4.1 million, Turkey 2.3 million Euros)
>سرتیپ پادارعدالت فلاح زاده (Singapore $2.9 million, Malaysia 14 million Euros, UAE 3.1 million Euros)
>سرتیپ پاسدارحسین همدانی (China 50 million Euros, UAE $21 million, Spain 4.2 million Euros)
>سرتیپ پاسدارمحمد باقر ذوالقدر (Canada C$ 3.2 million, Russia 11 million Euros, China $ 60 million, UAE 11 million Euros, Turkey 3.2 million Euros)
>سرهنگ پاسدارحسین گودرزی (India 1.2 million Euros, Australia A$ 11 million, Turkey 1.2 million Euros)
>مجتبی هاشمي ثمره (St. Vincent & The Grenadines $88 million, Credit Suisse 90 million Euros, Spain 78 million Euros, Venezuela $50 million, Turkey $ 17.9 million, UAE $124.6 million, Malaysia 60.8 million Euros, UAE $5 million)
>عبدالحمید هاشمی ثمره (Singapore $51.1 million, Turkey 13.1 million, Venezuela $24 million, UAE 4.1 million Euros)
>مهدی هاشمی ثمره (Liechtenstein$55 million, Turkey $6.8 million, Kuwait $45 million, UAE $5.2 million, Panama $31 million)
>معصومه هاشمی ثمره (Credit Suisse 23 million Euros, Jersey Island £10 million, Hong Kong $41 million)
>علی مبشری (UAE $4 million, Austria 9.2 million Euros, $ 22.7 million Malaysia, $47 million, Hong Kong A$120 million, Turkey 7 million Euros, South Africa £55.3 million)
>سرتیپ پاسدارهدایت الله لطفیان (Malaysia 21 million Euros, Shanghai $78 million, Jersey £ 4.2 million)
>محمد هاشمیان (Italy 4.1 million Euros, Austria 11 million Euros, Turkey 3.2 million Euros, Panama $88 million)
>علی اکبر هاشمی بهرمانی – رفسنجانی (Germany 240 million Euros, UBS/ Arab Bank (Switzerland)/ Credit Suisse Group AG 6.9 billion euro + $1.5 billion, Canada C$ 220 million, Turkey $108 million, UAE $400 million, Malaysia 90 million Euros, Liechtenstein $4.4 billion)
>یاسرهاشمی بهرمانی (Switzerland 450 million Euros, England £180 million, Germany 25 million Euros, Austria 11.2 million Euros, Canada C$ 43 million, Panama $800 million, Belgium 121.9 million Euros, Hong Kong $200, UAE 14 million Euros)
>محسن هاشمی بهرمانی (England £105 million, Liechtenstein 200 million Euros, Australia A$ 400, UAE $38 million, Turkey $34 million, Belgium 71.9 million Euros)
>محمدهاشمی بهرمانی (Cayman Islands $290 million ,Switzerland $290 million, Turkey 45 million Euros, Germany 201 million Euros, UAE 59 million Euros, Liechtenstein 200 million Euros)
>علی هاشمی بهرمانی (Kuwait $ 2.3 million, UAE $24.2 million, Belgium 11 million Euros, Liechtenstein 560 million Euros, Switzerland $420 million)
>فاضل لاريجاني (Canada C$ 50 million, UBS/ Credit Suisse 840 million Euros, Austria 120 million Euros, S. Africa $240 million, Malaysia A$ 49 million, UAE $120 million)
>علي لاريجاني (Canada C$ 120 million, UBS/ Credit Suisse 1.4 billion Euros, Malaysia A$ 320 million, Liechtenstein 400 million Euros, Trukey 54 million Euros USA $44 million, Germany, Hong Kong A$200 million, UAE $34 million),
>صادق لاریجانی (UBS/Credit Suisse/ Hottinger & Cie/LB (Swiss) Privatbank 750 million Euros, Liechtenstein $450, Malaysia 120 million Euros, Hong Kong A$300)
>تیمسار پاسدار عبدالله عراقی (Spain 48 million Euros, Shanghai 120 million Euros, Lebanon $61 million, UAE $125.1 million, Lebanon $69 million, Malaysia $91 million, Venezuela $155 million, Switzerland 3 accounts adding to 230 million Euros)
>اسفندیار رحیم مشایی (USA $ 12 million, Canada C$ 48 million, Hong Kong 140 million Euros, UAE, Credit Suisse/ Liechtenstein 310 million Euros)
>علی اکبر جمشیدی (Credit Suisse/UBS/HSBC(Suisse) 150 million Euros, Panama$34.8 million, Germany 4.2 million Euros, Turkey 11 million Euros, UAE $62 million)
>محسن رفیقدوست (Canada C$ 120 million, Italy 65 million Euros, Spain 110 million Euros, Germany 210 million Euros, Hong Kong $200 million, Qatar 48 million Euros, Credit Suisse $560 million)
>مرتضی رفیقدوست (Germany 134 million Euros, Aruba $220 million, UBS/Credit Suisse/ Hottinger & Cie C$844 million Euros)
>حمید حسینی‌, (Spain 88 million Euros, Malaysia $34, Barbados C$ 49 million)
>محمد حسینی (Cayman Islands $45 million, UAE $15.2 million, Jersey Island (England) £29 million, Turkey $5.2 million, Malta 5.2 million Euros)
>محمود حسینی (Kuwait $3.89 million, Turkey $11 million, Malaysia A$25 million, Jersey £11.3 million)
>تیمسارپاسدار حسن فیروزآبادی (Credit Suisse/UBS/ Hottinger & Cie 5 accounts adding to 1.7 billion Euros, China 4 accounts adding to $ 634 million, Belarus 200 million Euros, UAE 50 million Euros, Syria $40 million)
>سرلشگر پاسدار غلامعلی رشید (Belarus $34 million, Russia 56 million Euros, Union Bank of Switzerland/ Adler & Co. Privatbank AG/Credit Suisse 130 million Euros, Hong Kong $ 55 million, UAE $11.5)
>سرتیپ پاسدارمحمد رضا نقدی (Lebanon $4 million, Nigeria 56 million Euros, UAE $92 million, South Africa £48 million, Qatar $12 million. Spain 18 million Euros, Malaysia 144 million, Hong Kong 150 million Euros)
>سرتیپ پاسدارجلیل بابازاده (Turkey 2.6 million Euros, Romania 3.1 million Euros, Albania 1.9 million Euros, Cyprus 12 million Euros)
>سرتیپ پاسدارابراهیم جباری (Belarus 7.1 million Euros, Turkey 2.1 million Euros, Qatar $ 54 million)
>سرتیپ پاسدارمحمد باقر قالیباف (UAE $145 million, Turkey 24.2 million Euros, Tajikistan $1.1 million , Spain 19.2 million Euros, UBS/ Arab Bank (Switzerland) Ltd/ BankMed (Suisse) 12 accounts adding to 255 million Euros)
>مصطفی محمد نجار (UAE $40 million, India 18.3 million Euros, Belgium 3.2 million Euros, Hong Kong A$ 90 million)
>کامران دانشجو (Switzerland 140 million Euros, Venezuela $14 million, Malaysia $47 million, Japan $38 million, Austria 81 million Euros, S. Africa $7.9 million)
>خسرو دانشجو (Liechtenstein 50 million Euros, Check Republic 11 million Euros, Malta 4.2 million Euros, Turkey $12.4 million
>فرهاد دانشجو (Belize $59 million, Spain 11 million Euros, Malaysia A$ 4.9 million)
>سرتیپ پاسداراحمد وحیدی (Germany 112 million Euros (frozen), Turkey $75 million, Russia 55 million Euros, China 127 million Euros, Venezuela $130 million, $34 million, India 11 million Euros)
>سرتیپ پاسدارمحمد حجازی (Italy 6.2 million Euros, England £ 5.2 million (Jersey), Malaysia 45 million Euros)
>سرتیپ پاسدارمسعود زریبافان (Canada C$ 3.3 million, Thailand A$ 24 million, Qatar 5.9 million Euros)
>محمد رضا رحیمی (UAE 132 million Euros, China $400 million, Russia $88 million)
>سرتیپ پاسدار فرزاد اسماعیلی (China 50 million Euros, Belarus $34 million, Turkey 3.2 million Euros)
>علی محمدی (South Africa £54 million, Canada C$82 million)
>محمد محمدی (Malaysia $36 million, UAE $ 13 million, Kuwait $21 million, Turkey 8.1 million Euros, Shanghai 65 million Euros)
>عباس کدخدائی (UAE $ 30 million, Italy 4 million Euros, Kuwait $0.3 million, Hong Kong $54 million)
>سرتیپ پاسدارعلی اکبر پور جمشیدیان (Cyprus 4.4 million Euros, China $ 75 million, Turkey 1.4 million Euros)
>محسن رضایی (Union Bank of Switzerland/Credit Suisse/ Caja de Ahorros de Galicia 11 accounts 1.45 billion Euros, Germany 45 million Euros, Italy 11 million Euros, Austria 24 million Euros, UAE $205 million, Canada C$45 million, South Africa £490 million)
>ناصر سرمدی (Qatar 32 million Euros, UAE $11 million, Malaysia $21 million)
>تیمسار پاسدار وحید حقانیان (Turkey 7.2 million Euros, Canada C$32 million, Costa Rica $120 million, Venezuela 540 million Euros, S. Africa $230 million, Hong Kong $500 million)
>سرتیپ پاسدارفتح الله جعفری (China 67 million, Malaysia $24 million, Spain 11 million Euros)
>علی سعیدی (Turkey 1.1 million, UAE $75 million, Hong Kong $92.9 million)
>سرتیپ پاسدارعلی اکبر پور (Canada CS23 million, China $54 million, Spain 11 million Euros)
>م. ح. پناهی پور (Turkey $ 2 million, Malaysia A$ 14 million, Qatar $34 million, India 7.1 million Euros, UAE $ 14.6 million)
>مجتبی ذوالنور (Nigeria $11 million, Cyprus 14.9 million Euros, Russia $14 million, India $ 7.9 million, Turkey 4.4 million Euros)
>حسین سیب سرخی (UAE 3.1 millón euros, Pakistán 0.9 million euros, Turkey 1.3 million Euros)
>سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان (Cayman Islands $205 million, Turkey 17 million Euros, UAE $50, Belarus 200 million Euros, Venezuela $45 million, South Africa $140 million)
>روح الله بهمنی (UAE 6.2 million euros, Lebanon 1.2 million euros, Albania 1.2 million euros)
>Gen Ali Jabari (Malaysia $75 million, Shanghái $120 million, Portugal 9.1 million euros)
>سرتیپ پاسدار حمزه قربانی (Turkey 2.3 million Euros, Cyprus 3.1 million Euros, Greece 2.9 million Euros, Kuwait $5.2 million)
>Abbas Akhondi (Lebanon $2.9 million, UAE, $9.8 million, Turkey 5.2 million, Malaysia A$38 million)
>سرتیپ محمود چهار باغی (Shanghai $50 million, Hong Kong $ 29 million, Russia 12 million Euros)
>سرتیپ محمد علی نصرتی (Turkey 3.1 million Euros, Portugal 2.1 million Euros, UAE $9.2 million, Hong Kong $52 million)
>Masoud Hajarian Kashani (Qatar $ 7.3 million, Austria 65 million Euros, Turkey 13 million Euros, Shanghai $120.5 million)
>سرتیپ عزیز محمدی (Holland
>3.2 million Euros, South Korea $12 million, Malaysia $35 million)